WETEX a Dubai Solar Show 2023

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Výstava WETEX & Dubai Solar Show 2023, pořádaná Úřadem pro elektřinu a vodu v Dubaji (DEWA), byla významnou událostí konanou od 15. do 17. listopadu 2023 v Dubajském světovém obchodním centru. Akce odpovídá vizi Dubaje vybudovat udržitelnou budoucnost pro tento emirát a každoročně ji pořádá Jeho Výsost Šejch Muhammad bin Rášid Ál Maktúm, viceprezident a premiér Spojených arabských emirátů a emír Dubaje.

Bylo to skvělé místo pro globální organizace prezentovat nejnovější řešení v oblasti energie, vody, zelených technologií a dalších oblastí. Výstava zahrnovala semináře a diskuse, kde si mezinárodní experti vyměňovali nápady týkající se udržitelného rozvoje, obnovitelných zdrojů, a dalších témat.

Naše účast na této akci byla výrazná díky našemu velkému a modernímu stánku, který přilákal mnoho nových kontaktů a zákazníků. Jsme vděční, že jsme mohli vystavit také naší Smartflower, průlomovou inovaci v oblasti solární energie. Během tří dnů akce jsme získali mnoho nových zkušeností díky inspirativním setkáním a diskusím týkajícím se projektů a nápadů našich zákazníků v oblasti solární energie.