Veletržní sezónu 2024 zahájil nanosun na Solar Energy Expo ve Varšavě

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Netrvalo to ani dva týdny a naše veletržní sezóna 2024 začala. V polovině ledna jsme vyrazili do Polska na Solar Energy Expo, pořádané ve Varšavě na expo PTAK.

Krásné město, skvělí lidé a stovky krásných setkání. To byly tři dny, které jsme zde ztrávili se svými zákazníky a partnery. A skvělou zprávou je, že jich zase hodně přibylo.

Na výstavě jsme představili novinky, které na trh přinášíme. Obrovský zájem byl o solární parkovací přístřešky pro auta Antai. Kvalitní materiálové i dílenské zpracování a výborná cena. To bylo to, co návštěvníky velmi zaujalo.

Kromě vystavení produktů jsme tentokrát mohli zájemcům přinést i velmi užitečné informace. Na našem stánku totiž proběhl seminář společnost LONGI. Její produktový manažer Rafal Niestepski představil návštěvníkům veletrhu nejnovější řadu solárních panelů LONGI Hi-MO X6. Podrobně popsal technologii Hybrid Passivated Back Contact (HPBC), kterou nové panely využívají. Je nám ctí, že i tuto současnou špičku mezi solárními panely najdete na našem marketplace.