Teambuilding nanosun Sjednocení, oslava a relaxace

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Den 1: Oslava 10. výročí vzniku První den naše cesta vedla za hranice České republiky, do Polska. Cílem byl hotel Elements v Dolnoslezském vojvodství, obklopený krásnými lesy a s výhledem na panorama Jizerských hor. Právě tam jsme se sešli se svými kolegy a jejich rodinami. Pravidelně totiž pořádáme teambuildingy pro celé rodiny, protože věříme, že dobré společné vztahy jsou základem všeho. Zároveň tak chceme dopřát našim zaměstnancům chvilku odpočinku a zážitky sdílené s jejich partnery a dětmi. Daří se tak propojit pracovní a soukromé vztahy a lépe se navzájem poznat a také pak třeba lépe chápat ostatní v těžších podmínkách pracovního procesu. Hned první večer jsme se sešli u výborné večeře doplněné zábavným programem. Během něj si převzali ocenění naši nejlepší obchodníci za rok 2022, zavzpomínali jsme na staré časy při prohlížení fotografií a oslavili desáté výročí založení společnosti nanosun.

Den 2: Aktivity ve skupinách Druhý den byl věnován společným aktivitám. Byli jsme rozděleni do týmů a v rámci nich jsme plnili různé úkoly, které měly za cíl posílit naše vztahy a spolupráci. Počasí nám přálo a všichni jsme si užívali nádherný slunečný den. Vše vyvrcholilo vyhlášením výsledků. Vítězem se stal tým „Oranžová“. Byla to neuvěřitelná shoda, protože oranžová je také barvou naší společnosti, nanosun!

Den 3: Výlet a relaxace ve Spa Ani poslední den pobytu jsme nelenošili. Vydali jsme se na stezku korunami stromů, a užívali si tam nádherný výhled na okolní přírodu. Po výletě jsme se pak mohli uvolnit a relaxovat ve spa a hotelovém bazénu. Byl to skvělý závěr našeho firemního teambuildingu, který nám umožnil nejen se sblížit, ale také si odpočinout a načerpat novou energii.


Naše společná cesta za hranice přinesla nezapomenutelné zážitky pro nás i naše rodiny. Během týmových aktivit jsme se blíže seznámili a posílili vzájemné vztahy. Výlet a relaxace na závěr nám umožnily načerpat novou energii a posílit pocit sounáležitosti v rámci naší společnosti nanosun. Tento teambuildingový zážitek nám připomněl důležitost jednoty a spolupráce pro dosažení úspěchu. Děkujeme všem kolegům za účast a děkujeme Pánu Bohu, že jsme se mohli všichni sejít.