Společnost nanosun obsadila 36 místo mezi tisícovkou nejrychleji rostoucích společností v Evropě v roce 2023 - FT 1000

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Už podruhé máme tu čest být součástí prestižního žebříčku nejrychleji rostoucích evropských společností, sestavovaného každoročně německou výzkumnou společností Statista pro Financial Times. https://www.ft.com/ft1000-2024 Letos jsme dokonce poskočili o krásných 195 míst! Už loňské 231. místo nám udělalo obrovskou radost. Letošní posun na pozici 36 v celé Evropě je o to příjemnější.

Dává nám to naději, že svou práci děláme dobře a k prospěchu nejen našich jednotlivých zákazníků, ale také pro lepší život budoucích generací. Světový energetický průmysl má za sebou náročný rok. Děkujeme Bohu, že jsme mezi těmi společnostmi, které prokázaly odolnost a dokázaly prosperovat.

Znamená to pro nás ale i velký závazek do budoucna. Stále je co zlepšovat. V tomto roce chceme být svým zákazníkům a partnerům ještě blíže. Kromě řady veletrhů a nových seminářů přinášíme i zbrusu novou možnost nákupu solárních komponentů. V novém e-shopu najdete to nejlepší ze solárních panelů, střídačů i baterií. nanosun-shop.com vám vše přináší za bezkonkurenční ceny.

Jsme společnost která je založena na křesťanských základech a naší vizí je přispívat k co nejrychlejšímu rozšíření technologií šetrných k životnímu prostředí. Pro lepší život našich dětí i jejich potomků. Díky Božímu požehnání se nám to daří a z celého srdce za to děkujeme.

Váš nanosun tým