Solinteg má novou laboratoř v Česku!

Zveme naše klienty do nové laboratoře Solinteg!

Jeden z předních výrobců komponent na FVT, společnost Solinteg, otevřela svou novou kancelář a laboratoř v Brně, na adrese Karlova 933/7. Čeští realizátoři tak mají opět blíže výrobce, který je znám svými inovacemi a technickými novinkami v oblasti skladování energie.

Brněnská pobočka je vybavena zasedací místností i speciální laboratoří, ve kterých firma hodlá poskytovat technickou podporu a školení svým zákazníkům, i testovat aplikaci svých výrobků.

Podle viceprezidenta společnosti Jaroslava Kocourka, představuje otevření pobočky v České republice, která má velký potenciál na trhu s fotovoltaickými úložišti energie : „…závazek rozšířit naši působnost a prohloubit spolupráci se zákazníky a partnery v regionu.“ Poloha Brna je výhodná pro několik okolních států, takže se sem mohou sjet klienti z širokého okolí.

Pro společnost nanosun je ctí, že může spolupracovat se Solinteg a že může klientům nabízet komponenty tohoto špičkového výrobce. Srdečně také tímto zveme všechny naše klienty do nově otevřené laboratoře, která slouží také jako showroom a školící místnost. Můžete se zde zúčastnit školení a prohlédnout si produkty naživo.

Cílem společnosti Solinteg je inteligentní integrace solární energie do světových distribučních sítí pomocí inovativních řešení pro ukládání čisté, solární energie. Poté, co společnost založila dceřinné pobočky v Austrálii, Singapuru a Německu, jde o další klíčový posun v cestě Solintegu na evropské trhy.

Níže můžete vidět, jak to v laboratoři vypadá, co na ni říkáte? Líbí se vám?