Říjen 2023 je jeden z našich významných veletržních měsíců

Hned na čtyřech veletržních akcích se s námi můžete setkat osobně a na vlastní oči si prohlédnout naši nabídku solárních komponentů během měsíce října. Naše veletržní týmy se rozjedou nejen po Evropě !

Rádi vás uvidíme v Praze (ČR), Birminghamu (UK), Kortrijku (Belgie) a budeme i v Rijádu (Saudská Arábie). Pro každou akci máme speciální výstavní stánek.

V Praze se na vás těšíme na SMART ENERGY FORUM, kde budeme vystavovat náš unikátní nanosunArch a osahat si tak můžete ultralehké ohebné solární panely SUNMAN. Máme ale připravenu i řadu dalších skvělých produktů pro vaše solární projekty. Nejnovější generace solárních panelů, speciální barevné fasádní panely, přenosné nabíječky, střídače, baterie. To je jen zlomek toho, co jsme pro vás připravili. Velmi rádi si s vámi popovídáme a probereme vše, co by pro vaše projekty bylo užitečné. To vše nad výbornou kávou od profesionálního baristy. Budeme se na vás těšit 17. a 18.10. 2023, stánek A6 v O2 Universum.

Prague.webp

Birmingham je letos naší premiérou a ani tady nebude o příjemné překvapení nouze. Veletrh SOLAR & STORAGE LIVE je největší výstavou obnovitelné energie ve Spojeném království. I v této destinaci teď už trvale působí náš tým, který vám představí naši nabídku špičkových solárních komponentů za seriózní ceny. Těší se na vás tým Karla Kurana, který najdete 17. až 19.10. 2023 na stánku Q5, The NEC, Birmingham.

UK.webp

SOLARSOLUTIONS Kortrijk je předním veletrhem solárních energií v Belgii. A třetím místem, kde budeme v rámci Evropy v říjnu prezentovat svou nabídku. I tady budeme moc rádi, pokud vám budeme moci představit nejen naši nabídku produktů, ale i špičkový zákaznický servis, který je pro nás také velmi důležitý! V Belgii se na vás těšíme 25. - 26.10.2023. na místě E3, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk.

BX.webp

THE SOLAR SHOW KSA Rijád je čtvrtým místem, na které naše veletržní týmy za pár dní vyrazí. Tento veletrh je nejvýznamnější událostí Království Saúdská Arábie v oblasti solární a udržitelné energie. Zde se našim stávajícím i novým klientům budou věnovat kolegové z našeho dubajského týmu. Najdete je 30. - 31.10. 2023 na stánku N30, Riyadh International Convention and Exhibition Centre, Riyadh, Saudi Arabia

TĚŠÍME SE NA VÁS !