První klienti společnosti nanosun získali certifikaci na instalaci inovativních panelů SUNMAN

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Je to tady! Naše společnost spustila ve spolupráci se SUNMAN sérii školení pro své klienty, kteří po té budou moci odborně instalovat nové unikátní solární panely SUNMAN. První zástupci ze 17 firem si pod vedením certifikovaných lektorů z Německa na vlastní kůži vyzkoušeli instalaci na dvou typech střech. Ploché, nízko zátěžové střeše s krytinou z PVC fólie v Praze a šikmé střeše s plechovým falcovým pokrytím v Krásné Lípě. Právě tyto dvě střechy nebyly ze statických důvodů pro použití běžných panelů vhodné. S ultralehkými panely je ale instalace FTV možná i zde. Společnost SUNMAN totiž přináší inovativní produkt, který váží pouhých 7,2 kilogramů a je možné jej lepit na šikmé střechy až do 45 stupňů, to vše bez narušení povrchu krytiny, nebo velké zátěže střechy.

Na školení se zástupci firem na vlastní oči přesvědčili, že instalace je velmi jednoduchá a rychlá (na referenčním domě v Praze Hloubětíně trvalo nalepení 12 panelů pouhé dvě hodiny a s vynesením panelu na střechu bez problémů pomohla i naše kolegyně). Výhodou je také zjednodušení logistiky. Super tenké a lehké panely nevyžadují náročný transport.

Protože výrobce garantuje špičkovou kvalitu, vyžaduje pro instalační firmy speciální školení zakončené certifikátem. Právě ta teď společnost nanosun svým klientům začíná poskytovat.

Přihlásit se k dalšímu kurzu je možné u našeho technického specialisty a sales manažera, PhDr. Jana Böhmeho (bohme@nanosun.cz). Školení zakončené ziskem certifikátu trvá přibližně 4 hodiny.

Pokud vás zajímá, jak v praxi elektrárna osazená super lehkými panely SUNMAN vypadá, je možné se u něj objednat i k návštěvě některé ze dvou výše uvedených referenčních staveb a vše si v reálu prohlédnout.

Těšíme se na vás!