Prohlédněte si nejnovější nabídku inovativního instalačního materiálu společnosti Antaisolar u nanosun s.r.o.!

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Získat zároveň parkovací stání, i zdroj energie ze slunce? Nebo vybrat ideální uchycení fotovoltaických panelů na střechu domu? Žádný problém!

Prohlédněte si nejnovější nabídku inovativního instalačního materiálu společnosti Antaisolar u nanosun s.r.o.!

Máme čest vám nabídnout unikátní řešení instalací fotovoltaických panelů společnosti Antaisolar. Jde o předního světového výrobce spolehlivých a inovativních montážních PV systémů a trackerů s téměř dvacetiletou historií a výhodou vlastního rozsáhlého oddělení výzkumu a vývoje. Díky němu jsou výrobky značky Antaisolar vysoce efektivní a firma je tak například na prvním místě v objemu exportu do Japonska a dalších zemí.

2-min.png

V nabídce nanosun najdete:

Střešní držáky V naší nabídce si vybere každý. Držáky máme pro tři druhy střech.

Ploché betonové střechy Pro panely umisťované na tyto střešní konstrukce, jsou určeny držáky se zátěží. Speciální betonové bloky zajišťují bezpečné a pohodlné rozmístění a upevnění panelů. Sestava je na střeše velmi stabilní a nijak nezasahuje do povrchu a tedy ani izolace střechy.

Střechy z pálených a betonových tašek Pro tento typ střech nabízíme speciální držáky s háky. Ty se zasunují pod střešní tašku. Na háky se poté upevní kolejnice, která bezpečně drží solární panely na svém místě. Je tak dosaženo perfektního a bezpečného upevnění solární technologie bez zásahu do hmoty samotné střešní krytiny.

Plechové střechy Pro upevnění solárních panelů na plechovou střechu byly vyvinuty speciální krátké lišty. Ty po upevnění na krytinu fixují panely pomocí speciálních svorek.

Přístřešky pro automobily. V této kategorii v nabídce nanosunu najdete hned několik typů sestav.

Přístřešky pro rodinné domy - lze volit mezi variantou stavebnice pro 2, nebo 4 vozidla.

Přístřešky pro komerční využití- standardní varianta nabízí velikost přístřešku pro 5 vozidel. V nabídce máme ROZŠIŘUJÍCÍ SADU, která umožňuje zvýšit kapacitu přístřešku o další vozidlo. Unikátní systém je velmi jednoduchý, funguje obdobně jako stavebnice.

Zaujala vás naše nabídka? Kontaktujte naše prodejce, nebo navštivte náš Marketplace