nanosunARCH SOLÁRNÍ KONSTRUKCE Z FLEXIBILNÍCH PANELŮ

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Když jsme se chystali na účast na mezinárodním veletrhu Intersolar v Mnichově, který je jedním z největších světových veletrhů zaměřených na solární energetiku, věděli jsme, že musíme přijít s něčím opravdu mimořádným. A tak vznikl náš nápad – nanosunARCH.

V naší dílně jsme začali realizovat tento koncept a náš šikovný technik se chopil vedení výroby. Vytvořil robustní a zároveň esteticky atraktivní oblouk, na který jsme připevnili lehké a flexibilní solární panely SUNMAN. Tato unikátní konstrukce byla připravena překvapit návštěvníky veletrhu, a musíme říct, že jsme nemohli být spokojenější s ohlasy, které jsme od vás dostali. nanosunARCH si získal značnou pozornost a stal se skutečným centrem zájmu.

Nyní se s vámi rádi podělíme o pohled do zákulisí naší tvorby. V tomto článku vám ukážeme fotografie přímo z dílny, abyste mohli vidět celý proces vzniku nanosunARCH. Uvidíte i naše grafické návrhy, kdy jsme přemýšleli, jak bude náš stánek Mnichově vypadat.

Ještě bychom rádi zdůraznili, že použité lehké a flexibilní panely od Sunman váží pouhých 7,2 kg, což je značně méně než běžné solární panely vážící okolo 20-25 kg. Tato nízká hmotnost umožňuje snadnou přepravu a instalaci, což z nich činí ideální volbu pro různé náročné povrchy, kde by instalace klasických panelů byla obtížná či nemožná – například právě kvůli váze.

Unikátní nanosunARCH je pro nás symbolem naší snahy, nadšení a představivosti, které nás vedou k neustálému překonávání svých hranic. Věříme, že společně můžeme vytvářet svět energetické udržitelnosti a ekologického blahobytu. Jsme rádi, že můžeme představit nanosunARCH jako ztělesnění našeho závazku k budování lepší budoucnosti pro nás všechny.