nanosun ve zpravodajství TV NOVA

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Dostali jsme příležitost být součástí zpravodajské relace TV nova. Ta u nás točila reportáž o inovativních technologiích, které jsme prezentovali na veletrhu Intersolar v Mnichově. Rádi bychom vás pozvali k prohlédnutí této relace na našem YouTube kanálu. Jsme opravdu vděční za tuto skvělou možnost, díky které jsme mohli téměř půldruhému milionu diváků přestavit horké novinky z našeho oboru.

Veletrh solární energie v Mnichově je jedním z nejvýznamnějších setkání v oblasti obnovitelných zdrojů energie, které každoročně přiláká renomované odborníky a společnosti z celého světa. Je to výjimečná událost, která slouží jako platforma pro prezentaci nových technologií a inovací v solárním průmyslu.

Účast na tomto veletrhu nám umožnila představit naše nejnovější solární panely, solární baterie a další inovativní produkty, které přispívají k využívání sluneční energie v domácnostech a průmyslu. S pokorou jsme sdíleli naše znalosti a odpovídali na otázky návštěvníků, abychom přispěli k jejich lepšímu porozumění oblasti solární energetiky. Důraz jsme kladli i na naše snahy o udržitelnost a environmentální odpovědnost. Naše produkty představují ekologickou alternativu ke konvenčním zdrojům energie a pomáhají snižovat emise CO2 a zvyšovat energetickou účinnost.

V reportáži televize Nova jsme veřejnosti popsali technickou novinku mezi solárními panely, která umožní pořídit si na dům solární elektrárnu i těm, kteří nemají k dispozici střechu s potřebnou nosností, či střešní krytinou vhodnou pro klasické panely. Inovativní produkty Sunman, totiž nabízí extra lehké panely vážící pouhých 7,2 kg, upevňují se lepením bez narušení střešní krytiny a jsou navíc ohebné a tedy flexibilní. Naše společnost je představila na unikátní instalaci ve tvaru oblouku. Naše veletržní instalace je jen pro názornou ukázku, nejedná se o oficiální konstrukci. Demonstruje ale, co všechno panely umí a ukazuje je zároveň ze všech stran.

Díky zájmu televize Nova informovat veřejnost o pokrocích v solárních technologiích jsme měli příležitost sdílet naše poslání a přínosy s širokou veřejností. Jsme vděční, že jsme mohli být součástí této reportáže a přispět tak k lepší informovanosti lidí o možnostech využití solární energie.