nanosun na jednání Pracovní skupiny pro malé zdroje a akumulaci

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Dnes jsme měli možnost prezentovat společnost nanosun, českého distributora s širokým portfoliem komponent a jím nabízené produkty na konferenci Solární asociace, která sdružuje přes 600 institucí, firem a jednotlivců angažovaných v oboru fotovoltaiky. Jednání se konalo ve 13 hodin v Praze a hlavním tématem byly fázové měření, požární bezpečnost a nejčastější závady a problémy s připojováním výroben. Setkáním odborníků provázel vedoucí pracovní skupiny Pavel Hrzina. Náš kolega Martin Navrátil pohovořil o našich možnostech hybridních řešení pro průmyslové a komerční instalace. Mimo jiné představil firmu Solinteg a její 50KW hybridní měnič, který splňuje požadavky českého trhu. Vedle ní informoval i o výhodách rezidenčních řešení od značek jako jsou Sofar, Solinteg nebo Sermatec.

Podobná setkání jsou pro nás příležitostí si vyměnit zkušenosti, poradit se o optimálních řešení a navázat nové pracovní vztahy v oboru solárních technologií. Jsme velmi rádi, že i my můžeme tímto způsobem přinést svůj díl do portfolia informací z oboru, podělit se o vědomosti s ostatními a přispívat tak k rozvoji oboru.

I dnešní setkání bylo nejen pro nás velmi přínosné a další budou následovat. Pokud jste ještě žádné podobné neabsolvovali, doporučujeme se přihlásit! Vždy se můžete těšit na vystoupení špičkových odborníků, kteří Vás seznámí s nejnovějšími trendy a novinkami z oboru a rádi odpoví na všechny Vaše dotazy.

Těšíme se příště! Přihlásit se můžete přímo na stránkách Solární asociace

2-min.jpeg