nanosun day č.1

Jedním z největších darů jsou dobří přátelé. Proto děkujeme Pánu Bohu, že jsou naši obchodní partneři i našimi přáteli, se kterými se rádi setkáváme i mimo kancelář. I díky tomu jsme mohli prožít krásný den plný zábavy a velmi příjemných setkání.

Co je nanosun day? Je to vyjádření díků našim partnerům, kteří s námi již léta spolupracují. Uspořádali jsme den speciálně pro ně, kdy jsme jim chtěli představit naši rodnou Prahu a ukázat českou kulturu.

Ráno jsme se sešli u hotelu, kde nás všechny vyzvedl autobus, který nás dovezl až k Pražskému hradu. Společně jsme si prošli zákoutí pražského Hradu, která nejsou vždy přístupná veřejnosti, protože jsou obsazená prezidentem. Poté jsme měli projížďku historickými auty, kdy jsme mohli sledovat ulice hlavního města, památky a další zajímavá místa typická pro Prahu.

Oběd doslova v oblacích pak byl vrcholem prvního nanosun day. V Žižkovské věži se ve výšce 66 metrů nad zemí, se nachází vyhlášená restaurace Oblaca, která, kromě skvělého jídla, nabízí i nevšední pohled na Prahu z výšky.

Po osobním volnu jsme na konci dne jsme vzali naše hosty do vyhlášené české restaurace U Modré kachničky, kde mohli ochutnat tradiční české menu. U dobrého jídla jsme mohli probrat vše co nás baví, zajímá i trápí, abychom se nakonec rozešli s vědomím, že naše práce dává smysl a získáváme při ní nejen obchodní partnery, ale i velmi dobré přátele.

Vám, našim partnerům, kteří si našli čas a přijeli za námi do sídla nanosun s.r.o. v Praze, děkujeme za úžasnou atmosféru. Na ty, kteří se nezúčastnili se moc těšíme na další akci, kterou už pro Vás chystáme.

Sledujte naše sítě, ať Vám nic neuteče!

Váš nanosun