nanosun a Solinteg Společná instalace solárních panelů v Brně a Varnsdorfu

Společnost nanosun, která se specializuje na technologie využívající sluneční energii, nedávno dokončila úspěšnou instalaci solárních panelů ve spolupráci se společností Solinteg. Společným úsilím obou firem bylo přinést obyvatelům České republiky inovativní a udržitelné zdroje energie.

nanosun je renomovaným distributorem solárních panelů, střídačů, baterií, nabíječek pro elektrická auta a dalších komponentů pro fotovoltaiku. Společnost se zaměřuje na nabídku vysoce účinných, spolehlivých a cenově optimálních produktů. Díky dlouholetým zkušenostem s distribucí a velkoobchodními dodávkami, nanosun nabízí kompletní řešení technologií pro získávání solární energie.

Solinteg je přední technologickou společností, která se zaměřuje na inovativní řešení pro ukládání energie a integraci solárních systémů do distribuční sítě. Jejich pokročilé a optimalizované technologie umožňují efektivní využití sluneční energie a snižování závislosti na tradičních zdrojích energie.

Společnosti nanosun a Solinteg nedávno dokončily pilotní instalaci solárních panelů na střechách dvou objektů v ČR. První instalace se uskutečnila v Brně, kde byly použity hybridní invertory Solinteg Integ M 20kW a baterie od značky Soluna. Tato instalace umožňuje efektivní využití solární energie a její ukládání pro pozdější použití.

Parellel connection Solinteg 20KW_page-0001.webp

Druhá instalace byla v objemu 50kW, což je naprostý unikát. Jedná se totiž o zcela první instalaci této velikosti na rodinném domě v ČR. Byla realizována ve Varnsdorfu. V tomto projektu byl použit hybridní invertor Integ M 50kW spolu s bateriemi od značky Soluna. Celkový výkon instalace 50 kW umožňuje majiteli výrazné snížení spotřeby energie z tradičních zdrojů a téměř plný. přechod domácnosti na k přírodě šetrnější zdroj. udržitelné zdroje energie.

Solinteg 50KW _page-0001.webp

Obě tyto instalace rodinných solárních elektráren představují ukázku řady výhod, které nové technologie přináší. Kromě snížení nákladů na energii umožňuje solární energie také ekologickou udržitelnost a snižuje emise skleníkových plynů. Díky inovativním technologiím a spolehlivosti dodávaných produktů, mohou zákazníci očekávat nejen výrazné úspory v platbách za energie, ale také rychlou návratnost investice do solárního systému.

Společnosti nanosun a Solinteg jsou velmi rády, že díky ukázkové spolupráci mohly uskutečnit pilotní špičkové instalace solárních systémů v Brně a Varnsdorfu. Tato spolupráce je příkladem inovativního a udržitelného přístupu k získávání energie ze slunce.