Intersolar Mnichov 2023

Nanosun | Solárne meniče | Solárne panely

Plocha 180 000 m2 a na ní více než 106 000 návštěvníků a 2 469 vystavovatelů z celého světa. To byl veletrh Intersolar 2023. Společnosti nanosun je velkou ctí, že mohla být mezi nimi.

Naší expozicí v hale A5 prošly za tři výstavní dny tisíce lidí a my si odnášíme krásné vzpomínky na plodná setkání a spoustu nových kontaktů do naší další činnosti. S pomocí našeho Pána jsme opět blíže svému cíli udělat maximum pro udržitelný a čistý svět, ve kterém se bude lépe žít všem lidem.

Měli jsme také to štěstí, že náš stánek byl jedním z těch, které navštívilo zpravodajství TV Nova a my tak mohli představit více než milionu diváků doma v České republice, novinky a výhody nových technologií v solárním průmyslu.

Děkujeme také všem, kteří se za námi přišli pobavit na speciální párty a oslavit s námi desáté výročí založení společnosti nanosun. Při hudbě DJ LUCCA a Ivan M Sax jsme zavzpomínali na své začátky a s vámi, našimi klienty a přáteli, strávili příjemný večer. Moc za to děkujeme.

Spousta práce je ale stále před námi. Podle posledních prognóz, které zazněly i na konferenci před veletrhem, čeká solární energetiku megaboom. Podle reportu vývoje světové fotovoltaiky Evropské solární asociace, bude letos na světě instalováno přes 400 GW nových elektráren. Má jít o 45% meziroční růst trhu. Rok 2022 navíc ukázal výrazný nárůst zájmu o střešní systémy fotovoltaiky. 118 GW těchto instalací znamenalo 36 milionů domácností, které nově využívají solární energii.

Děkujeme Bohu a jeho bezmezné milosti, že i my svou trochou můžeme přispívat k budoucnosti postavené na čisté energii a přibližovat všem lidem technologie, které ji podporují.