PŘIVÍTEJTE WALLBOX – NOVINKU V RODINĚ NANOSUN

Nanosun | Соларни инвертори | Соларни панели

Žijte zeleně a pohodlně. Wallbox je řešení pro rychlejší, přehlednější a pohodlnější nabíjení elektromobilů.

V Nanosun věříme, že v čisté energii je budoucnost a stejně tak v elektromobilitě. Proto vítáme v naší Nanosun rodině značku Wallbox – výrobce nabíječek pro elektromobily tak, jak je ještě neznáte.

Wallbox se představuje

Společnost Wallbox byla založena v roce 2015 s cílem osvobodit svět od fosilních paliv díky elektřině vyráběné z obnovitelných zdrojů. Jejich hlavním produktem jsou řešení pro nabíjení elektromobilů pro firmy, města a domácnosti.

Nabíječky Wallbox v sobě spojují kvalitní technologie, design a uživatelsky příjemnou obsluhu. Navíc v porovnání s nabíjením elektromobilů z klasické zásuvky dokáže používání Wallboxu celý proces nabíjení výrazně zkrátit.

Pro větší komfort při nabíjení vyvinul Wallbox i aplikaci myWallbox. Aplikace umožňuje zákazníkům kontrolovat stav nabíjení na dálku a vytvářet harmonogramy nabíjení vozů ve firmách.

Wallbox se navíc může pyšnit spoluprací se značkami jako Mercedes-Benz, BMW, Volvo, Hyundai a mnoho dalších.

Společnost od svého založení přinesla na trh hned několik typů nabíječek pro nezávislost elektromobilů na klasických dobíjecích stanicích – Commander, Pulsar, Copper a nový Pulsar Plus. Všechny si můžete zakoupit v Nanosun.

Wallbox Pulsar Plus

Nabíječka Pulsar Plus je ideálním řešením pro domácí nabíjení vašeho elektromobilu. Svým uživatelům přináší mnoho benefitů. Pulsar Plus je nejmenším z řady nabíjecích zařízení od Wallbox. Je dokonce menší než notebook a váží pouze jeden kilogram. Navíc zařízení svítí různými barvami podle toho, v jaké fázi nabíjení je připojený elektromobil. Okamžitě tedy víte, jestli už můžete vyrazit na cestu.

I tady pomůže aplikace myWallbox, přes kterou můžete kontrolovat stav nabití elektromobilu, zvolit, kdy má nabíjení probíhat a také dostávat upozornění například na plné nabití vozu. K aplikaci se navíc můžete připojit přes wi-fi z jakéhokoliv chytrého zařízení. Nemusíte se obávat ani ztráty wi-fi signálu. K nabíjecí stanici Pulsar Plus se lze připojit i přes Bluetooth.

Pulsar Plus je vhodný pro konektory typu 1 a 2. Odolá vodě i prachu, a lze ho instalovat uvnitř i venku.

Myslete zeleně s Nanosun

Ve společnosti Nanosun pro vás pravidelně přinášíme chytrá, zelená řešení nejvyšší kvality. Záleží nám na tom, aby pro vás využití čistých energií bylo co nejjednodušší, proto vám dokážeme poradit a přichystat nabídku na míru a vždycky a bez průtahů se postaráme o perfektní servis, kdykoli je potřeba.

nanosun s.r.o.