Den Země připomene přínosy solárních panelů

Nanosun | Соларни инвертори | Соларни панели

Je tomu již téměř padesát let, co proběhl první mezinárodní Den země. Tento svátek každoročně nabývá na důležitosti a má nám připomenout, jak křehká naše Země je a jak je důležité ochránit ji před globální klimatickou krizí, která se zhoršuje každým dnem.

Téma Dne Země 2022 jsou investice do naší Země tak, abychom směřovali k udržitelnosti.

Do popředí zájmu se téma klimatických změn začalo konečně dostávat i ve Spojených státech, které jsou spolu s Čínou, Indií, Ruskem a Japonskem jedním s největších znečišťovatelů životního prostředí. Stalo se tak ve chvíli, kdy byl prezidentem zvolen Joe Biden, který se vrátil k mezinárodní klimatické dohodě. V tomto směru zaujímá přesně opačný názor než jeho předchůdce Donald Trump.

Nanosun věří, že výroba elektřiny ze solárních článků dokáže snížit množství skleníkových plynů a látek, které znečišťují prostředí, až o 90 %.

Jak jsme již uvedli v článku Nanosun nabízí výrobce solárních panelů ze seznamu TIER-1, spolupracujeme s nejlepšími výrobci solárních panelů. Vstupní investice se vám bude postupně vracet v podobě poklesu výdajů za elektrickou energii. Solární panely vám poskytnou energetickou soběstačnost a budete přirozeně ohleduplní k životnímu prostředí. Jsou stoprocentně eco friendly. Jejich instalace je snadná a rychlá. Jelikož stát podporuje udržitelné formy získávání energie, můžete jako majitel fotovoltaické elektrárny požádat o dotaci z vládního programu Nová zelená úsporám.

O dotaci může zažádat každý, kdo se pro soláry rozhodnul. Výše státního příspěvku se pohybuje od 35 000 do 170 000 korun.

Pokud navíc zvolíte správného dodavatele solárního systému, vyřeší žádost o dotaci za vás, a tak vám ušetří spoustu času. Věřte tomu, že investice do alternativního zdroje energie se časem vyplatí. Běžná doba návratnosti činí 7–10 let, u návrhů šitých na míru to však může být již 5 let. V případě Ty nejlepší solární moduly naleznete na našich stránkách v sekci produkty. V případě dotazů můžete kontaktovat náš tým, který je složen z řady odborníku, kteří vám rádi poskytnou konzultaci.

nanosun s.r.o.